100% natuurlijke verzorging voor paarden dankzij de producten van State of Nature

 

Focus op producten

State of Nature verkoopt natuurlijke verzorgingsproducten voor paarden van het merk Safe-Care Equine. Ze hebben het alleenrecht om dit product in onder andere Nederland te verkopen. Omdat het product uniek is in Nederland, ligt de focus op de kwaliteit van het product. Met behulp van grote foto’s en gedetailleerde renders hebben we de focus op de kwaliteiten van deze producten gelegd, om zo consumenten te verleiden deze producten te kopen.


Zelfde product, verschillend volume

De klant heeft een aanbod van ongeveer 20 producten, waarvan sommige producten in verschillend volume geleverd kunnen worden. Om het voor de consument overzichtelijk te houden, kan de consument zelf het gewenste volume aangeven bij het bestellen van het product.


Internationale verkoop

Door het alleenrecht om de producten in onder andere Nederland, België en Duitsland te verkopen, is de website aangepast voor internationale verkoop. De website is beschikbaar gemaakt in meerdere talen, heeft opties voor verschillende btw-tarieven en ondersteuning voor de meest gebruikte betaalmethoden in deze landen.

State of Nature wil zich onderscheiden met hun natuurlijke producten. Het is daarom belangrijk om dit duidelijk weer te geven op de homepage door middel van kleur en afbeeldingen.