Over ons

Wij bouwen websites, webshops en applicaties, maar dat is niet alles dat wij voor u kunnen betekenen.

Wat maakt ons anders?

Wij bij MASSDEV houden van persoonlijk contact. Tijdens een project zijn er meerdere contactmomenten met onze klanten, face-to-face natuurlijk.

Weet u bij welk bedrijf uw hosting zit? Als u dit niet weet, bent u niet de enige. Bij MASSDEV heeft u alles onder één dak, wel zo makkelijk als u een vraag heeft.

Wat krijgt u van ons?

Het jonge en dynamische team van MASSDEV is erg leergierig en beschikt over kennis van de nieuwste technieken. Hierdoor krijgt u altijd een uniek design dat gebaseerd is op de nieuwste standaarden.

Wilt u een website waar u op kunt bouwen, geen probleem! Wij zorgen ervoor dat uw website up-to-date blijft.

 

Ons verhaal

MASSDEV is ontstaan door een student die in zijn tiener jaren regelmatig is gevraagd om websites te bouwen voor familie en kennissen. Ondertussen is MASSDEV uitgegroeid tot een bedrijf dat websites bouwd en beheerd voor diverse klanten.

Om het beste te kunnen geven aan klanten, beschikt MASSDEV over de nieuwste apparatuur, software en kennis van technieken. Zo kunnen wij niet alleen een project realiseren, maar ook testen zodat het voor al uw klanten bruikbaar is.

Onze diensten

De basis diensten die wij leveren zijn het bouwen van websites, webshops en applicaties. Daarnaast nemen wij het beheer, hosting en updaten van het product op ons.

Website

Webshop

Applicaties