Nieuws

Stay up-to-date over de laatste ontwikkeling omtrent MASSDEV.

Nieuws

3 jaar MASSDEV

MASSDEV bestaat 3 jaar en dat vieren wij met een nieuwe website! De afgelopen 3 jaar hebben wij aan veel mooie projecten mogen werken. Deze zijn nu terug te vinden in ons portfolio.

De website hoort het uithangbord te zijn voor ons bedrijf en onze expertises. Daarom hebben wij de website compleet vernieuwd anno 2017, waarbij we gebruik hebben gemaakt van de nieuwste technieken. Wij zijn daarom erg trots op onze nieuwe website!
Onze websites laden nu sneller door SSD

Goed begin van 2017: All onze bestaande en nieuwe klanten maken vanaf nu gebruik van SSD hosting. Wat dit is? SSD is de opvolger van de harde schijf. SSD maakt gebruik van chips in plaats van een schijf met een laser. Concreet betekend dit dat een website veel sneller geladen kan worden, tot wel 10 keer sneller!

En dit is nog maar het begin, in 2017 staan nog veel meer veranderingen te wachten. Binnenkort meer!
Achteraf betalen

Achteraf betalen, iets dat steeds meer consumenten doen. Heb je deze mogelijkheid niet? Dan is de kans groot dat consumenten het product bij een concurrent kopen, ook als ze daar extra voor moeten betalen. Risico is er niet, want partijen als AfterPay bieden 100% betaalgarantie. Wil je meer weten over achteraf betalen, neem dan contact met ons op!
Webshop keurmerk

Een keurmerk voor je website, wat zijn de voordelen en hoeveel kost het? Het bekendste keurmerk, Thuiswinkel Waarborg, heeft onderzoek laten doen en hieruit blijkt dat 85% van de ondervraagden hun kenmerk als betrouwbaar ervaart. Aangesloten webshop-eigenaren geven aan meer bezoekers in het bestelproces te krijgen met het keurmerk op hun website. Wil je meer weten over keurmerken? Wij geven advies en kunnen 75 euro korting aanbieden (tot 1 maart 2017).
Webwinkel vakdagen 2017

Vandaag zijn wij aanwezig bij de Webwinkel Vakdagen in Utrecht! Hier geven werknemers van succesvolle bedrijven, zoals KLM, Facebook, Bol.com, Google en Thuisbezorgd.nl ons een kijkje in hun keuken en vertellen alles over de nieuwste technieken voor het aankomend jaar.